Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /customers/c/f/b/pronkprofessionalorganizer.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 mooi op orde aanbevelingen Pronk Professional Organizer skip to Main Content

workshop ruimte (The Artist's Way)

Bij mijn cursus TAW was er ook de mogelijkheid om een opruim-workshop te doen, deels gebaseerd op TAW.

Omdat ik wel wat opruim-tips kon gebruiken, ging ik vol goede moed naar de workshop. Niet zo goed wetende wat te verwachten.

De workshop overtrof mijn eventuele verwachtingen: een hele leuke mix van theorie en praktijk met echt hele praktische tips. Vooral het Feng Shui-onderdeel was een ware eyeopener. De grootste uitdaging was na afloop van de workshop: ging ik er ook echt iets mee doen? Door de inspirerende inhoud én het enthousiasme van Judith heb ik dat inderdaad gedaan. De tips heb ik toegepast, sommige spullen verkocht of weggeven. Dat maakt de pijn van het afscheid nemen een stuk minder (tip uit de workshop).

Ik heb er erg veel aan gehad en ben elke dag bij met de ruimte die ik heb gecreëerd door kritisch te kijken of ik dingen echt nodig heb.Ik kan het echt iedereen aanraden om deze letterlijk verfrissende workshop van Judith te volgen.

Marije Keizer

praktijk mooi op orde

Judith helpt je op professionele en persoonlijke wijze om je zaken op orde te krijgen. Ze geeft tips, helpt je je zaken organiseren en zorgt voor een opgeruimde werkplek en een opgeruimd hoofd.

Petra Folbert heeft de start van haar bedrijf  goed georganiseerd met werkplek mooi op orde

Petra Folbert

leslokaal en kantoor mooi op orde

Evaluatie van de beheerder van de stadsboerderij:
Ik vond de begeleiding goed gedoseerd, niet teveel en niet te weinig. Op momenten dat ik het niet meer wist stelde je me precies de goede vragen zodat ik er weer verder kon. Ik zou de begeleiding zeker aanraden aan mijn netwerk. Ik ben erg blij met het resultaat en bedankt voor de super samenwerking!
waardering 8 ( schaal 1 tot 10)

De Stadsboerderij heeft een opgeruimd leslokaal en een efficiënt kantoor dankzij werkplek mooi op orde.

Logo Zimmerhoeve Kleur

praktijk mooi op orde

Judith heeft een absolute toegevoegde waarde gehad in het ordenen van mijn werkzaamheden.
Haar enthousiaste en doelgerichte ondersteuning heeft mij een verrassend resultaat gegeven.

Hanneke heeft een goed overzicht over haar verschillende projecten dankzij werkplek mooi op orde

Hanneke Schoordijk

projectmanagement

I got to know Judith as an excellent project manager, who is willing to share her experience with colleagues and with the organisation.
The thing I appreciated most about her is her drive to take the challenge of getting a difficult project 'home'. In which she succeeded!

Annet managed Judith at ING.

Annet Siegel

werkkamer mooi op orde

Gedurende de sessie ontstond er een totaal nieuw concept voor de kamer waar we mee bezig waren. Judith ondersteunt je heel goed in het nemen van de beslissingen of zaken weg moeten of moeten blijven. Het resultaat was dat ik een volledig nieuwe werkplek heb gemaakt, zaken die daar niet bij hoorden een andere plek in huis heb gegeven en projecten waar ik mee bezig ben in het zicht heb. Dat inspireert me. Ook mijn nieuwe werkplek die ik binnenkort ga inrichten, pas ik toe wat ik van Judith heb geleerd.
Ik raad de training van harte aan, zeker als je op zoek bent naar een nieuwe richting in je werk of je persoonlijke leven. Het heft blokkades op en laat energie stromen.

Katja heeft haar werkkamer veranderd in een inspirerende studio met de werkplek mooi op orde training.

Katja Pronk
Back To Top
Close search
Zoeken