skip to Main Content
Blog Vision Board Van Dromen Naar Acties

vision board | van dromen naar acties

Afgelopen 16 februari volgde ik de workshop van dromen naar doen van Karianne Schippers tijdens de eerste bijeenkomst van Bedrijvige Vrouwen Nieuw-West. Dat inspireerde mij om te kijken naar mijn dromen en wat ik daar de komende tijd graag mee zou willen doen.

Vandaag besloot ik mijn droom weer eens in een collage uit te beelden. Dat heb ik vaker gedaan en heb gemerkt dat dat helpt om je dromen dichterbij te brengen. Ik heb mijzelf gevraagd: hoe wil je graag dat jou (werk)leven er uitziet het komende jaar? Het vision board helpt je met het bepalen van je richting en je gaat zien dat je er automatisch naar gaat handelen en de juiste dingen gaat aantrekken. daar kwamen al meteen acties uit die mijn dromen een stapje dichterbij brengen. En ik heb vorige week al een heel inspirerend gesprek gehad Charlotte Onvlee van Goed Verkocht over een mogelijke samenwerking. En ik heb meer nieuwe ideeën die nu nog veel makkelijker concreet worden. Omdat ik het voor me zien.

Ik deel deze keer mijn collage op dit blog. Ik ben benieuwd of het delen met meer mensen me ook gaat helpen de droom dichterbij te brengen. En of ik dan ook meer commitment krijg. De teksten die bij de plaatjes horen:

project manager aan het werk, creatieve samenwerking, mooie werkplekken, verantwoordelijkheden, mooi onderweg, freelance not free, produkten ontwerpen.

Ik hang het vision board aan de muur zodat ik het beeld elke dag even zie. Het helpt je met het bepalen van je richting en je gaat er automatisch naar handelen en de juiste dingen aantrekken.

Wil je dat ook? Beeld je droom uit en laat het vision board voor je werken. En neem actie, doe (kleine) stappen.

Judith Pronk

Pronk Professional Organizer

info@pronkprofessionalorganizer.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
×Close search
Zoeken